30 maart: Meeting 2024

Al ruim twintig jaar is de MFBfreaks Meeting een populair en terugkerend evenement voor veel liefhebbers en hobbyisten. Ontstaan vanuit het MFBfreaks forum waar een vaste groep Philips liefhebbers op dagelijkse basis kennis en ervaringen uitwisselt, is het een geweldige gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen te kunnen sparren over de vele aspecten van onze hobby. Al ruim tien jaar vindt de Meeting steenvast plaats in Wijkcentrum De Stolp te ‘s-Hertogenbosch. We huren het gehele wijkcentrum af en de verschillende zalen worden ingericht rondom diverse thema’s en activiteiten. Zo is er de terugkerende boxenvergelijking of luistertest, waarbij zowel Philips- als niet-Philips luidsprekers op kritische wijze beluisterd worden. Dit wordt gedaan op dezelfde wijze die Philips man Piet Gouw in de jaren zeventig reeds toepaste om een zo eerlijk mogelijke vergelijking te garanderen. Tevens is er ruimte voor het kopen en verkopen van Philips Hi-Fi gerelateerde spullen en laten diverse leden hun actuele hobby- of restauratieprojecten zien en horen.

Dit jaar staat de Meeting in het teken van “Vijftig jaar Motional Feedback”. Het was in 1974 dat de eerste MFB box, de 22RH532 en de bijbehorende 22RH832 stuurcombinatie voor het eerst in de folder verschenen en een revolutie in kwaliteitsweergave zouden ontketenen. Een halve eeuw later is er nog steeds een grote groep liefhebbers die wereldwijd het concept van Motional Feedback omarmt. Reden dus voor een feestje!

Wanneer: zaterdag 30 maart 2024 vanaf 10:30 uur
Waar: Wijkcentrum De Stolp, Rijnstraat 497, 5215EJ ‘s-Hertogenbosch

Let op: voor een goed verloop van de dag is het noodzakelijk om je aan te melden voor de Meeting. Dit kan middels het formulier in deze link. De entree voor alle bezoekers bedraagt EUR 15,00. Dit is inclusief broodjes en koffie of thee tijdens de lunch. De entree wordt bij aankomst aan de bar van De Stolp per pin afgerekend. Elke bezoeker ontvangt een badge als entreebewijs en een consumptiebon voor de lunch. Wil je iets meenemen, laten zien, horen, kopen of verkopen? Meld dit ook in het aanmeldformulier zodat eventuele tafels en voorzieningen voorbereid kunnen worden.

Meer informatie over de invulling en voorbereiding van de Meeting vind je in de hiervoor aangemaakte forumtopics.