Kennis en documentatie

Technische informatie en documentatie is van vitaal belang bij het correct gebruiken én onderhouden van jouw vintage Philips Hi-Fi apparatuur. Zowel bij het gebruik als bij het repareren is het volledig begrijpen van de werking en het ontwerp onmisbaar. Daarom verzamelen we in het MFBfreaks kenniscentrum alle mogelijke documentatie die relevant kan zijn voor het optimaal begrijpen van jouw apparatuur.

Naast een waardevol archief aan gebruiksaanwijzingen, service documentatie en achtergrondinformatie bestede we ook aandacht aan de educatieve publicaties die Philips in de loop der jaren heeft uitgebracht. Deze zijn perfect geschikt om de beginnende en gevorderde technicus te voorzien van noodzakelijke basiskennis over de werking van componenten en schakelingen.

Ook vind je hier veel reparatietips die we als ervaren Philips specialisten graag met je willen delen. Het kan daarbij gaan om eenvoudige klusjes zoals het vervangen van een bepaald onderdeel tot uitgebreide verslagen over het reviseren, afregelen of verhelpen van bepaalde problemen.