Meeting 2024 was gezellig druk!

Afgelopen zaterdag 30 maart vond de drukste MFBfreaks Meeting tot nu toe plaats. Wederom was Wijkcentrum De Stolp in Den Bosch omgetoverd tot een walhalla voor Philips en Hi-Fi liefhebbers. Met een opkomst van ruim 140 liefhebbers was dit met stip de drukst bezochte Meeting tot nu toe. Het thema dit jaar was “vijftig jaar Motional Feedback”. Dit was met name merkbaar bij de boxenvergelijking / luistertest, waar alle MFB modellen beluisterd en vergeleken werden. Het “boxenteam” heeft het ook dit jaar voor elkaar geboxt om maar liefst drie luistersessies te laten plaatsvinden.

In de grote zaal van De Stolp was ruimte voor “handel en wandel”. Er was een divers aanbod van apparatuur, onderdelen en ook LP’s en CD’s waren te koop voor belangstellenden. Demonstratie van eigen creaties omvatte onder andere de zelfbouw testgenerator van forumlid Regenpak en de folderopstellingen van Johnny. Uiteraard was ook Chris (Motoindo) aanwezig met zijn fantastische zelfbouw MFB assortiment, variërend van de Little/One, Grown/Up en de speciale “kermisbox” die bij wijze van recycling is opgebouwd met vier stuks AD8060 en voorzien van een MFB opnemer. Zie Piratelogic.nl voor meer informatie over deze toffe producten.

De Big Sound Drive In Show van Jamie en Thomas zorgde voor muzikale ondersteuning, geheel in stijl met de originele Philips Big Sound Drive In Show. Een geweldige verrassing was het bezoek van DJ John McCluskey, die in 1978 de oorspronkelijke drive-in show heeft opgericht. Voormalig forumlid Raicho die ons afgelopen jaar plotseling ontviel, werd niet vergeten.

We hadden dit jaar ook de beschikking over de gehele bovenverdieping van De Stolp alwaar forumlid HermanH zijn “budget vergelijking” had opgesteld. Eenieder die iets wilde aansluiten, combineren of beluisteren was hier welkom om deel te nemen met apparatuur naar wens. Ook de DSS demonstratie van Langley78 en Albert900 wekte belangstelling van de digitaal georiënteerde freaks.

Al bij al was het een schitterende, gezellige, drukke, afwisselende en interessante dag! Ondanks dat het evenement om vier uur was afgelopen, moesten medewerkers van De Stolp enkele hardnekkige freaks rond half zes met lichte dwang uit het pand verwijderen 🙂