MFBfreaks.com volledig vernieuwd!

Vandaag is het zover; na ruim een jaar hard werken is de nieuwe MFBfreaks.com website eindelijk online! Niet alleen is deze nieuwe site vele malen geavanceerder opgebouwd dan de voorgaande versie; we hebben tevens een ongekende hoeveelheid nieuwe informatie toegevoegd waardoor het historische overzicht completer is dan ooit tevoren.

Natuurlijk is een goede website nooit af; we blijven continu werken aan uitbreiding en verbetering. Het kan dus gebeuren dat bepaalde informatie (nog) niet volledig beschikbaar is. Gelukkig kunnen we melden dat we ook na vandaag aan het werk blijven zoat MFBfreaks.com de nummer 1 Philips Motional Feedback verzamelaarswebsite blijft!

6 gedachten over “MFBfreaks.com volledig vernieuwd!”

  1. Ziet er weer puik uit! Niet alleen de nummer 1, maar ook de enige denk ik zo :).

    Al veel aan de folders gehad. Sommige lijsten die achterin in de folders te vinden zijn mogen hoger (DPI) ingescand worden, ivm leesbaarheid.

  2. Bedankt, Ton! Ik ben het met je eens dat de resolutie van de folders niet altijd optimaal is. Ik bezit echter niet overal de papieren versie van en een gegeven paard mag je niet in de bek kijken ๐Ÿ™‚

Reacties zijn gesloten.