MFBfreaks compleet vernieuwd!

Na twintig jaar en vele gezichten is de nieuwste en meest complete versie van MFBfreaks.com nu online. Bij elke nieuwe versie van de website is het doel om meer informatie aan te bieden en om deze nog gebruikersvriendelijker te presenteren. Daarom hebben we gekozen voor een geheel nieuwe indeling die ook op mobiele apparaten zoals smartphones en tablets nog beter toegankelijk is. Verder is een enorme hoeveelheid documentatie toegevoegd waardoor het download archief nu meer dan vijfhonderd items telt. Hieronder vallen onder andere meer dan 300 fullcolor folders uit de periode 1956 – 2006 waardoor we het allergrootste online Philips archief hebben.

Daarnaast hebben we ook een grote hoeveelheid handleidingen beschikbaar als PDF document. Door het aanmaken van een account op de website kun je al deze bestanden gratis onbeperkt downloaden. We houden je dan ook direct op de hoogte van interessante aanbiedingen en relevante nieuwtjes omtrent MFBfreaks.

  • Meer dan 300 fullcolor folders van 1956 tot 2006
  • Meer dan 100 volledige handleidingen van Philips Hi-Fi apparatuur
  • Tientallen recensies uit vakbladen uit binnen- en buitenland
  • Diverse educatieve publicaties zoals luidspreker zelfbouwboeken
  • Vele fotoverslagen van reparatieklussen, tips en -trucs.
  • Uitgebreide informatie- en fotopagina’s van concurrerende MFB apparatuur (Jamo, Korn & Macway, Restek).

Veel plezier gewenst met het snuffelen op de nieuwe website! Kom je iets tegen dat niet goed werkt? Stuur me dan zeker even een berichtje!