MFBfreaks Meeting 2018 komt eraan!

Op zaterdag 10 november is het weer zo ver; de jaarlijkse MFBfreaks Meeting vindt plaats op onze vaste locatie, Wijkcentrum de Stolp in ’s-Hertogenbosch. De dag zal weer volledig in het teken staan van vintage Philips audioapparatuur en in het bijzonder Motional Feedback boxen. Er is gelegenheid voor het kopen en verkopen van apparatuur en ook kunnen muziekliefhebbersliefhebbers hun hart ophalen op de mini platenbeurs. Tevens zal de inmiddels legendarische boxenvergelijking weer plaatsvinden, waarbij originele Philips boxen en hoogwaardige zelfbouw projecten kritisch aan de tand gevoeld worden.
 
Net als bij voorgaande Meetings is er een informatietopic op het MFBfreaks forum en wordt bezoekers gevraagd zich aan te melden in het aanmeldtopic. Ideeën voor de invulling van de dag kunnen worden geopperd in het hiervoor bestemde ideeëntopic.


De Meeting zal wederom plaatsvinden in Wijkcentrum de Stolp aan de Rijnstraat 497 in ’s-Hertogenbosch. De entree bedraagt EUR 12,50 per persoon inclusief een kop koffie of thee en twee broodjes tijdens de lunchpauze. Consumpties zijn de gehele dag tegen contante betaling verkrijgbaar aan de bar van De Stolp. Let op: er kan ter plaatse niet worden gepind, zorg dus voor voldoende contant zakgeld.