MFBfreaks Meeting 2019

Het is weer zover; de jaarlijks terugkerende MFBfreaks Meeting komt eraan. Op 9 november 2019 kunnen freaks en forumleden elkaar ontmoeten en ervaringen en kennis met elkaar delen. Ook dit jaar is gekozen voor onze vaste locatie Wijkcentrum De Stolp in Den Bosch. Hier is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van het gebouw. Het adres is Rijnstraat 497 te Den Bosch. De entree voor de gehele dag bedraagt EUR 12,50 en dit is inclusief twee broodjes en een kop koffie of thee tijdens de lunch. Gedurende de hele dag is de bar van De Stolp geopend en zijn consumpties tegen betaling verkrijgbaar.

Zoals elk jaar staat ook deze Meeting weer volledig in het teken van Philips Motional Feedback en bijbehorende audio-apparatuur uit de jaren ’70 en ’80. De inmiddels beruchte boxenvergelijking mag natuurlijk weer niet ontbreken. Dit jaar houden we het thema eenvoudig maar interessant, namelijk “Passief versus Actief”. Oftewel: hoe deden de MFB boxen het destijds in vergelijking met hun passieve tegenhangers? Een goede vraag want het doel van MFB was tenslotte “een kleine box die klinkt als een grote box.”
Naast de luistertest, waarvan meerdere sessies worden gehouden gedurende de dag, zijn er natuurlijk ook doorlopende activiteiten in de diverse zalen. Denk hierbij aan een mini platenbeurs en mogelijkheid tot aankoop/verkoop/ruilhandel etc.

Alle informatie over de aankomende Meeting vind je in het hiervoor bestemde forumtopic.