Folders en brochures

Een zeer belangrijk onderdeel van ons historische archief is de enorme collectie folders en brochures die Philips in de loop der jaren heeft gepubliceerd. Velen herinneren zich het verlekkerd bladeren door de folders, het eindeloos lezen van alle specificaties van de diverse apparaten en het in gedachte samenstellen van de mooiste combinaties.

We zijn er trots op dat we de allergrootste collectie Philips folders en brochures bezitten en blij dat we die op deze manier met je kunnen delen. Naast een enorm aantal Philips folders hebben we ook diverse folders van submerken zoals Aristona, Erres en Hornyphon beschikbaar. Om het bekijken zo makkelijk mogelijk te maken, is het omvangrijke folderarchief gesorteerd op periode, land en merk. Kies hieronder welke folders je wilt bekijken.

Productbrochures

Productbrochures staan los van de algemene folders; ze zijn vaak toegespitst op een bepaald thema of een bepaald apparaat. Bij de introductie van de CD zien we veel brochures die het principe van digitale audio en laserstraal aftasting aan de consument uitleggen. Ook DSS of de 900-serie hadden eigen brochures om de consument te informeren over dit specifieke product.

Onze collectie productbrochures kun je op deze pagina bekijken.

Recent toegevoegde folders:

Philips 1958 Nederland 2

Philips 1997 Nederland 2

Philips 1986 Nederland 2

Philips 1961 Nederland 1

Philips 1970 België

Nu je hier toch bent…

Het onderhouden van het MFBfreaks folderarchief is een omvangrijk project dat veel tijd en soms ook geld kost. Vind je dit een mooi initiatief en wil je een steentje bijdragen? Overweeg dan om geheel vrijwillig en vrijblijvend een donatie doen om dit project te steunen. We zijn je zeer dankbaar!