Nieuwe locatie voor MFBfreaks.com

De kogel is door de kerk: MFBfreaks.com zal in de loop van het jaar verhuizen naar een mooie grote bedrijfslocatie in Lochem. Op slechts enkele minuten van het huidige (thuis)adres betrekken we een zeer ruim bedrijfspand waar meer dan voldoende ruimte is om alle activiteiten voort te zetten en uit te breiden. Zo zal er een grotere werkplaats gerealiseerd worden en een aparte luisterruimte met een permanente opstelling van alle MFB boxen.

Vijftien jaar geleden ontstond MFBfreaks als een hobbyproject op mijn kamertje van 7 vierkante meter in Maastricht. In 2009 ontstond de webshop in de garage van mijn schoonouders in Lochem en twee jaar later in de eigen verbouwde garage, het “MFBfreaks Hoofdkwartier”. Toen ook reparaties van MFB boxen en aanverwante apparatuur steeds meer gevraagd werden, bleek ook die ruimte al snel te klein voor de gestaag groeiende onderneming. Daarom gingen we  eind 2016 op zoek naar externe bedrijfsruimte en die is nu gevonden.

 

 

 

 

De verhuizing staat gepland voor het einde van de zomer; we gaan eerst hard aan de slag met verbouwing en inrichting van de nieuwe locatie. Wanneer de verhuizing nadert, gaat dit uiteraard gepaard met duidelijke berichtgeving en een feestelijke opening!

Uiteraard blijven de activiteiten van MFBfreaks zo lang mogelijk op het oude adres doorgaan en kunnen afspraken voor reparatie en bestellingen van onderdelen en apparatuur gewoon doorgaan.

14 gedachten over “Nieuwe locatie voor MFBfreaks.com”

  • Dag Jules, haha dat zou mooi zijn! Maar wie weet waar we staan over 10 jaar…? Groeten, Thomas.

  • Bedankt Remi! Het is een kleine stap voor de mens, maar een grote stap voor de mensheid 🙂 Hé, dat klinkt bekend…

 1. Hallo Thomas,

  Ik wens je veel succes in je nieuwe bedrijfslocatie!

  Groet,
  Anthonie.

 2. Beste Thomas,

  Wat een ontzettend leuk nieuws en wat een prachtige stap voor jou met je unieke bedrijf. Het is je van harte gegund. Naast de business maak je vele Philips liefhebbers erg blij en dat is een mooie meerwaarde van jouw bedrijf. Wij hopen dat je nog heel veel jaren met je vakmanschap bezig kunt zijn.

  Adinda Buis en Hans Veenswijk. Twisk

 3. Gefeliciteerd!
  Scheiding van privé en werk, in ieder geval fysiek, kan ook geen kwaad.

Reacties zijn gesloten.