Opening nieuwe showroom

In 2001 kocht ik mijn eerste set MFB boxen. In 2003 hielden we de eerste MFBfreaks Meeting. In 2009 begon ik met de webshop vanuit de garage bij mijn schoonouders. In 2014 nam ik ontslag om me fulltime op MFBfreaks te storten vanuit mijn eigen huis. In 2017 betrok ik een bedrijfspand van 250 vierkante meter en nam ik 2 mensen in dienst. In 2023 is die ruimte gegroeid naar 500 vierkante meter en gaan we een complete Philips Hi-Fi winkel inrichten. Houd jij het nog bij? Ik moet er soms even bij stil staan.

Begin dit jaar kocht ik een enorme collectie Philips apparatuur van een verzamelaar die naar het buitenland vertrok. Het betrof meer dan 400 apparaten. En we hádden al zoveel staan! Het werd echt tijd om een winkel of showroom te gaan vullen om de apparatuur te kunnen presenteren en verkopen. Toevallig besloot Lotte op dat moment om met haar winkel in haak- en breigarens te stoppen, waardoor er 100 vierkante meter showroom én 100 vierkante meter magazijn extra beschikbaar kwam. Ik zag mijn kans! Afgelopen zomer zijn we begonnen met het inrichten van onze nieuwe MFBfreaks showroom: een winkel met meer dan 100 vierkante meter Philips audio apparatuur die allemaal volledig opgeknapt en gereviseerd is. We zijn nog niet helemaal klaar maar wat wordt het al gaaf! Alle apparatuur staat keurig per periode gesorteerd: vissenogen, plastic-fantastic, Black Tulip series en zilverkleurige receivers en versterkers. Ook een groot assortiment 800- en 900-serie apparatuur zal op termijn in de showroom te vinden zijn. 

Stel je eens voor dat je een winkel binnen loopt waar alleen maar audio apparatuur uit de jaren 70 en 80 te koop is. Een soort tijdmachine; alsof moderne appratuur niet bestaat en je alleen maar kunt kiezen uit alle mogelijke mooie apparaten uit vervlogen tijden. Nou, binnenkort kan dat dus! Op 25 november openen wij officieel onze nieuwe showroom met meer dan 100 vierkante meter Philips audioplezier. We nodigen je van harte uit om een kijkje te komen nemen in misschien wel de meest unieke audiowinkel van Nederland!

Op deze manier kunnen we nog beter ons belangrijkste doel nastreven: zo veel mogelijk oude Philips Hi-Fi apparatuur in optimale conditie bij mensen thuis laten spelen. Wie hergebruikt, hoeft niet nieuw te kopen. Waarom weggooien als het gerepareerd kan worden? Laten we trots zijn op ons Eindhovens erfgoed en genieten van mooie, oude Philips apparatuur. Kom jij ook langs?