Telefonisch contact opnemen

Uiteraard zijn wij als winkel, webshop en reparatiebedrijf telefonisch bereikbaar als je vragen hebt over onze producten of diensten. Bepaalde vragen of onderwerpen kunnen we helaas niet beantwoorden. Kijk daarom eerst of jouw vraag geschikt is om telefonisch te worden beantwoord.

 1. Hebben jullie ook …. ?
  Vaak krijgen we specifieke vragen over bepaalde apparaten of onderdelen daarvan. Alle onderdelen die wij kunnen aanbieden, vind je in onze webshop. Vind je daar niet wat je zoekt? Dan hebben wij het ook niet.
 2. Ik heb jullie gisteren een mail gestuurd, maar ik bel er toch even achteraan.
  Dat is niet nodig, want wij doen ons best om jouw mail zo snel mogelijk te beantwoorden. Dit doen we tussen onze reparatie-, inpak- en verkoopwerkzaamheden door, dus het kan even een paar dagen duren.
 3. Mijn apparaat vertoont de volgende storing. Wat kan het zijn?
  Wij kunnen helaas geen reparatieadvies geven. Voor hulp bij je reparatie kun je terecht op het MFBfreaks forum of bied jouw apparaat gewoon bij ons aan ter reparatie.
 4. Ik heb onderdelen in de webshop gekocht, maar hoe moet ik die monteren?
  Als je onderdelen bij ons koopt, dan gaan wij er vanuit dat je zelf in staat bent om deze in te bouwen of te vervangen. Lukt dat niet? Zoek dan hulp op het MFBfreaks forum, van een meer ervaren technicus of bied je apparaat ter reparatie aan bij ons.
 5. Ik heb het volgende apparaat en wil dat verkopen. Wat zou het ongeveer waard zijn?
  We zijn geen taxatiedienst. Voor een waardebepaling kijk je het beste op Marktplaats en andere verkoopsites. Bied je apparaat daar te koop aan en zie vanzelf wat ervoor geboden wordt.
 6. Mijn oom, broer, vader of neef heeft vroeger bij Philips gewerkt en ik heb wat prachtige verhalen te vertellen.
  Super leuk dat je lekker enthousiast bent, dat kenmerkt de echte liefhebber! Echter, wij zijn doorgaans erg druk met de reparatie van Philips apparaten en het inpakken van webshop bestellingen. Voor een gezellig onderonsje hebben we helaas geen tijd. Deel je verhaal op het MFBfreaks forum met andere liefhebbers.

Voor alle overige relevante vragen kun je ons bereiken op het telefoonnummer: 0573 789091