The Final Countdown

MFB meetingOver een week is het weer zover; de MFBfreaks.com Meeting 2013 zal plaatsvinden in Den Bosch. Achter de schermen wordt nog hard gewerkt aan de voorbereiding van diverse items. De luistertest heeft een gedetailleerd draaiboek dat tot in de puntjes moet kloppen en de diverse demonstraties worden door hun presentatoren zorgvuldig voorbereid. De webshop is druk bezig met het inpakken en verpakken van een groot deel van het assortiment en neemt diverse scherpe aanbiedingen mee.
Het is alweer drie jaar geleden dat de laatste MFBfreaks.com Meeting plaatsvond en dat was – net als altijd – een groot succes. De geweldige Boxenvergelijking die werd gepresenteerd door MFB peetvader Piet Gouw staat iedereen nog vers in het geheugen. Op zeer bedreven wijze wist Piet de sterke en zwakke plekken van diverse boxen feilloos aan het publiek te laten horen. Niet alleen waren er veel leerzame en informatieve dingen te zien en te horen; ook het sociale aspect, elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen, werd door veel liefhebbers als een zeer positief item van deze Meeting ervaren. Laten we hopen dat het ook deze keer weer een geweldige dag wordt. De enthousiaste aanmeldingen liegen er niet om – dit wordt misschien wel de meest drukbezochte Meeting allertijden! Nog een klein weekje geduld, vrienden. Volgende week zaterdag is het zover ๐Ÿ™‚

4 gedachten over “The Final Countdown”

  1. Zou graag een keer de meeting willen bezoeken. Ik kan echter nergens vinden waar de bijeenkomst is, vond alleen dat het in Den Bosch is.
    Aanmelden via het formulier op de website lukt mij niet.

    Kan iemand hiermee helpen?

    Bedankt,
    Hans

Reacties zijn gesloten.