Bouw MFBfreaks.com hoofdkwartier in volle gang

Sinds enkele weken wordt er hard gewerkt aan een heuse praktijkruimte om van MFBfreaks.com meer dan alleen een website te maken. Met een heuse showroom, luisterkamer en reparatieruimte wordt een gezicht gegeven aan de site, die inmiddels al bijna tien jaar bestaat en talloze liefhebbers van Philips Hifi apparatuur en Philips Motional Feedback luidsprekerboxen met elkaar in contact brengt.

Dankzij de realisatie van deze ruimte zal het mogelijk zijn om met regelmaat medeliefhebbers te ontvangen en reparaties aan MFB boxen en gerelateerde apparatuur uit te voeren als MFBfreaks.com Servicepunt. Daarnaast ontstaat de mogelijkheid om bestellingen uit de MFBfreaks.com Webshop af te halen en hierover aanvullende vragen te stellen of advies in te winnen. Een andere mogelijkheid die het MFBfreaks.com “hoofdkwartier” zal bieden, is het uitvoeren van kleinschalige luistertesten en workshops. Deze zullen via de site worden aangekondigd en men kan zich hiervoor inschrijven.

Uiteraard wordt het MFBfreaks.com hoofdkwartier ingericht in een voor de hobby passende stijl! De details blijven nog even een verrassing maar de liefhebbers die mij kennen, weten wellicht al in welke richting ze het moeten zoeken. Forumleden kunnen de vorderingen van de verbouwing volgen in het speciale forumtopic. Voor de Facebookvrienden is het uitgebreide fotoverslag ook op onze Facebook-pagina te volgen. Naar verwachting worden de ruwe bouwwerkzaamheden in de loop van december afgerond; hierna zal afwerking en inrichting van de ruimte volgen. In de loop van januari hoop ik de ruimte officieel in gebruik te kunnen gaan nemen en niet lang daarna zal de eerste mini-meeting kunnen plaatsvinden.