Reparatie en Service

Reparatie van MFB boxen en Philips audio-apparatuur

Ruim twintig jaar geleden schroefde ik mijn eerste Philips Motional Feedback box open omdat de techniek me eindeloos fascineerde. Dat dit uiteindelijk zou uitgroeien tot een dagelijkse bezigheid had ik nooit durven dromen. Toch repareer ik samen met mijn collega’s in onze werkplaats nu elke dag Philips Hi-Fi en MFB apparatuur voor liefhebbers uit binnen- en buitenland. Bezoekers uit Nederland, België, Duitsland, Spanje en zelfs Groot-Brittannië komen naar de Achterhoek om hun geliefde apparatuur weer in absolute nieuwstaat te laten brengen. We ontvangen reparaties per post uit heel de wereld. Of het nu gaat om apparatuur die jaren op zolder heeft gelegen, elke dag in gebruik is of onlangs gekocht is via Marktplaats, dat maakt niets uit. Wij begrijpen de band die jij hebt met deze bijzondere toestellen uit een tijd waarin Hi-Fi nog heel gewoon was en we gebruiken onze kennis en ervaring om het apparaat weer zo perfect mogelijk te laten werken.

Recente projecten: een kijkje in de werkplaats

Repareren is een passie die heel diep zit. Het redden van een apparaat; het herstellen wat defect is. Soms het oplossen van problemen die bij eerdere reparatiepogingen zijn ontstaan; het verwijderen van niet-originele oplossingen en het apparaat weer terug brengen in de staat zoals de ontwerper het jaren geleden bedacht heeft. De volgende interessante projecten zijn in de loop der jaren in onze werkplaats gepasseerd en wil ik graag met je delen.

Zelfbouw 22RH544 van Martijn

19RB211: van draadomroep naar bluetoothbox

Reparatie en revisie 22AH578 Lab Series

Restauratie van de 22RH545 MFB-STUDIO

DUX Hifi Sound Project 66RH891

Restauratie van de F9638 MFB box

Lees meer in de categorie Projecten.

Een afspraak maken

Wil je jouw Philips Hi-Fi of MFB apparatuur ook door ons laten repareren? Je bent van harte welkom in de professionele werkplaats van onze vestiging in Lochem. Aangezien we graag op afspraak werken, vragen we je om vooraf contact met ons op te nemen per telefoon, mail of door het formulier in te vullen.