De MFBfreaks.com Webshop; ook voor al je tapes en accessoires

phil0001Dat MFBfreaks.com voorvechter is van de analoge muziekbeleving, is bij velen reeds bekend. Dankzij de vele onderdelen in de webshop kun je al je mooie oude analoge audio-apparatuur zorgeloos blijven gebruiken. Onlangs werd het assortiment vinyl-accessoires sterk uitgebreid ter ere van Record Store Day en nu zijn ook de tape-fanaten aan de beurt. Het aanbod RMGI tapes is sterk uitgebreid en we bieden nu alle tapes uit het RMGI assortiment aan. Dus natuurlijk alle standaard 1/4 inch tapes en daarnaast ook de 1/2 inch, 1 inch en zelfs 2 inch brede varianten. Mooi voor de professionele multitrackers! Daarnaast presenteren we met enige trots de volgende onmisbare tape-accessoires in het assortiment…

Leadertape (aanlooptape) in diverse kleuren en breedtes.

Splicing tape (plaktape) voor het naadloos monteren van je tapes.

Schakelfolie (switching foil of sensing foil) dient voor het gebruik van de automatische afslag van diverse bandrecorders waaronder de N4504 en N4506. Bij de N4450 dient deze folie ook om de auto-reverse functie te gebruiken.

Accessoires en toebehoren zijn natuurlijk onmisbaar. Denk aan reinigingsmiddelen voor de koppen en het complete loopwerk van je recorder maar ook aan een demagnetiseur waarmee je de koppen en metalen bandgeleiding van het loopwerk van magnetische lading ontdoet. Het is bewezen dat een regelmatig gedemagnetiseerd deck betere hoogweergave biedt en minder ruis weergeeft.

Party on, tapevrienden!