Elementhouder voor Philips platenspelers

De ontwikkeling heeft vele weken in beslag genomen, maar het eindresultaat is dubbel en dwars de moeite waard. De bekende inschuif elementhouder voor Philips platenspelers is nu als 3D geprint product beschikbaar in de MFBfreaks.com Webshop. Het plastic plaatje waarop het element bevestigd wordt is een natuurgetrouwe kopie van het originele plaatje dat Philips in de jaren ’70 in veel platenspelers toepaste.

Het setje wordt geleverd inclusief roestvrij stalen schroefjes en moertjes en inclusief element aansluitkabeltjes met vergulde aansluitingen. Dankzij deze oplossing kunnen veel platenspelers waarbij deze houder ontbreekt, alsnog in gebruik worden genomen. Ook kan de latere houder met inklik bevestiging worden vervangen door deze 3D geprinte houder, waarbij de contacten met element en armbekabeling veel degelijker zijn uitgevoerd.

Om te vieren dat we dit unieke product eindelijk aan het assortiment hebben mogen toevoegen, is een tijdelijke introductieaanbieding wel op zijn plaats. De normale verkoopprijs van het complete setje bedraagt EUR 24,95 maar de eerste 50 exemplaren worden aangeboden voor EUR 19,95. Dat is mooi meegenomen!

 

1 gedachte over “Elementhouder voor Philips platenspelers”

Reacties zijn gesloten.