Fijne kerstdagen en een gelukkig 2015!

Wishing you all theHope, Wonder and JoyEn voor je het weet, raast het jaar voorbij en is 2014 ten einde. Een bewogen jaar, zowel internationaal als binnen de MFBfreaks muren. We hebben met zijn allen weer flink genoten van al het moois dat al dertig, veertig jaar geleden op de markt kwam en er zijn weer veel leuke projecten gestart en afgerond. Wat te denken van het DHCP project en de Revision One, waarmee je een Motional Feedback box bouwt die volledig voldoet aan de eisen van de 21ste eeuw? Allebei zeer professionele initiatieven van bijzonder kundige en gemotiveerde liefhebbers. Op het forum hebben we veel nieuwe MFBfreaks mogen verwelkomen en velen van hen zijn niet meer weg te denken uit de MFBfreaks familie.

2014 is ook het jaar waarin ik van MFBfreaks een fulltime baan maakte. Officieel geen hobby meer, een grote stap maar met geweldig resultaat. Ik heb er geen moment spijt van gehad en ben erg blij dat ik op deze manier nog meer liefhebbers kan helpen met het opknappen van hun mooie MFB boxen en bijbehorende apparatuur. Bezoek komt vanuit heel Nederland en zelfs daarbuiten, een teken dat de werkwijze door velen gewaardeerd wordt. Dit jaar zijn daardoor veel apparaten van de ondergang behoed en spelen, dankzij een deskundige onderhoudsbeurt, weer vrolijk verder bij een tevreden eigenaar. Zonder de hulp en steun van alle mede-MFBfreaks had ik dit allemaal natuurlijk nooit kunnen waarmaken, dus daarom wil ik hierbij iedereen zeer hartelijk bedanken voor het vertrouwen dat ook dit jaar weer aanwezig was. MFBfreaks is een leuke, informele club met een gezellige groep enthousiaste leden en ik ben er blij om dat die formule nog steeds blijkt te werken. Hartelijk dank allemaal voor jullie bijdragen en hulp aan elkaar. Ik hoop dat 2015 net zo mooi, misschien nog wel mooier wordt. Voor nu wens ik jullie bijzonder fijne feestdagen en een gezond, gelukkig en voorspoedig 2015!

3 gedachten over “Fijne kerstdagen en een gelukkig 2015!”

 1. Thomas,

  Mooi gesproken, en ik wens jou en verdere familie ook alles wat wenselijk is toe.

  Gr ew5506/Willy.

 2. je hebt een geweldige start gemaakt door full-time aan de slag te gaan met je webshop en reparatie-service.
  ik wens je heel veel succesvolle jaren toe.
  veel plezier in hobbymatig werk zal weer een goed 2015 opleveren 😉
  grt, Harrie

 3. Thomas, fijne 2e kerstdag, en ik hoop (ga er van uit) dat je nog vele jaren mag genieten van deze geweldige hobby die ook je werk is geworden.
  Dat 2015 maar een goed jaar voor je mag worden !. Ik ben nu m’n 585’s aan het opknappen met je Condensatorpakketjes en Relais die ik vorig weekend bij je heb afgehaald ,de eerste is al af en klinkt geweldig.
  Tuner 170 en pre-amp 270 vragen ook nog om nieuwe elkootjes…. die komen wellicht ook in je assortiment ? ….
  Thomas, ga zo door !!

Reacties zijn gesloten.