MFBfreaks.com Meeting 7 juni 2014

30Over iets meer dan een maand zal de jaarlijkse MFBfreaks.com Meeting weer plaatsvinden. Aanvankelijk was gekozen voor zaterdag 17 mei maar wegens organisatorische problemen is de uiteindelijke datum verzet naar zaterdag 7 juni. Net als elk jaar zal ook deze Meeting plaatsvinden in Wijkcentrum De Stolp in Den Bosch. Er worden weer diverse activiteiten georganiseerd die de bezoeker de gehele dag kunnen bezighouden. Een terugkerend item is de Boxenvergelijking die dit jaar wederom door Marnix gepresenteerd zal worden. Om plaats te kunnen bieden aan het grote aantal belangstellenden is gekozen om dit jaar de Boxenvergelijking tweemaal uit te voeren; eenmaal ’s ochtends en eenmaal ’s middags. Met zitplaats voor ongeveer 30 personen per keer moet het mogelijk zijn om iedereen plaats te bieden zonder dat de ruimte in het gedrang komt.


Programma

Naast de Boxenvergelijking zal ook het DHCP Team de hele dag door demonstraties en uitleg geven van hun moderne zelfbouw MFB boxen en er wordt zelfs een set complete DHCP printen verloot! Uiteraard is er ook een DHCP-box te beluisteren in de boxenvergelijking. Naast Philips-Audio is dit jaar ook Philips-Video vertegenwoordigd; een aantal videofreaks heeft de koppen bij elkaar gestoken en dit heeft geleid tot een demonstratie-opstelling van diverse Philips videosystemen waarbij zelfs een VLP (LaserVision) beeldplatenspeler werkend te zien zal zijn.
In tegenstelling tot voorgaande jaren zullen er in de showruimte geen demo’s/workshops gegeven worden; er is gebleken dat dit tijdtechnisch te strak is en dat er meer behoefte bestaat aan “gewoon lekker met elkaar bijkletsen” en ervaringen uitwisselen. Om de ogen en oren toch niet teleur te stellen, zullen er in deze ruimte een aantal complete, tijdcorrecte sets worden opgesteld uit de periode Sixties, Seventies en Eighties. Daarnaast is de MFBfreaks.com Webshop aanwezig met een deel uit het assortiment en zullen er wel live enkele giethars-demonstraties gegeven worden.

Agenda

07.30 uur – Start opbouw door organisatie
09.00 uur – Alle boxen voor de Boxenvergelijking moeten binnen zijn!
10.30 uur – Inloop bezoekers, kaartverkoop/entree
11.00 uur – Opening met welkomstwoord
11.05 uur – Aanvang Boxenvergelijking ochtendsessie / DHCP + videodemo + webshop
13.00 uur – Lunch
13.30 uur – Aanvang Boxenvergelijking middagsessie / DHCP + videodemo + webshop
15.30 uur – Tombola en DHCP verloting
17.00 uur – Afsluiten en opruimen

Locatie

stolpjpg
 
 
 
 
 
 
Wijkcentrum de Stolp
Rijnstraat 497
5215EJ Den Bosch
https://www.wijkcentrumdestolp.nl

In verband met de organisatie worden belangstellenden vriendelijk verzocht zich in te schrijven voor deelname. Voor alle informatie alsmede inschrijving voor de Meeting wordt verwezen naar de relevante forumtopics.

6 gedachten over “MFBfreaks.com Meeting 7 juni 2014”

  • Dag Fred, er hebben zich nog geen aanbieders van tweedehands apparatuur gemeld, maar als jij iets wilt aanbieden kan daar zeker een plekje voor gemaakt worden. Laat mij dit dan even weten per e-mail zodat ik kan zorgen dat dit organisatorisch geregeld wordt.

 1. hallo mfb-freaks ,kan ik mijn 2 x 532 laten beluisteren tijdens de luistersessies op 7 juni? Of moet ik mij daarvoor opgeven? graag wat informatie mvgr. michel

 2. Beste Thomas,
  Ik heb een partij MFB speakers en ander Philips spul voor een 2e hands markt. Kunnen deze op de meeting worden aangeboden?

  Met vriendelijke groet,
  Koert.

 3. Beste Koert, er zal zeker interesse zijn in tweedehands MFB boxen en apparatuur. Wil je ermee naar de Meeting komen op 7 juni? Als je mij even een e-mail stuurt, dan kunnen we een en ander bespreken en kan er ook ruimte voor je worden gereserveerd. Vr Grt, Thomas

Reacties zijn gesloten.