Weer een mijlpaal en reden voor feest!

MFBfreaks viert feest! (Small)Deze week is het een jaar geleden dat de werkzaamheden van MFBfreaks.com werden gepromoveerd van hobby naar fulltime baan. De beste beslissing ooit en dus reden voor een feestje! De gehele week zijn alle bestellingen vanaf 1 Euro in de webshop vrij van verzendkosten. Want tja, een stukje taart past niet door de brievenbus…

Bijna vijftien jaar geleden kocht ik als nieuwsgierige student mijn eerste set MFB boxen. Een jaar later was MFBfreaks.com een feit. Een jaar daarna volgde de eerste MFBfreaks Meeting in Diemen waar we kennis maakten met Piet Gouw, de man achter Philips Motional Feedback. In 2009 ontstond de MFBfreaks Webshop uit een groeiende behoefte aan moeilijk te verkrijgen onderdelen voor reparatie en onderhoud van Motional Feedback boxen en aanverwante apparatuur. In 2012 volgde een gang naar de Kamer van Koophandel en vorig jaar, in 2014 moest ik afscheid nemen van mijn werkgever omdat het succes van MFBfreaks.com bleef groeien. Nu, in 2015, mag ik mij gelukkig prijzen als iemand die van zijn hobby zijn werk heeft mogen maken.

Uiteraard wil ik jullie allemaal bedanken voor het vertrouwen, want zonder de vele enthousiaste gebruikers, liefhebbers, klanten en mede-hobbyisten was dit beslist niet mogelijk geweest! Jullie blijven keer op keer bewijzen dat oude Philips audio-apparatuur de moeite waard is om te bewaren, te herstellen en te gebruiken. Ik hoop dat we met elkaar nog vele jaren plezier mogen beleven van de mooie spullen die Piet en zijn collega’s hebben bedacht en gemaakt!

10 gedachten over “Weer een mijlpaal en reden voor feest!”

 1. Hi Thomas,
  Complimenten en van harte met het behalen van deze mijlpaal! Dat er nog vele jaren mogen volgen, actief danwel passief…..

  En nu natuurlijk direct gaan bestellen!

  gr. Arnoud

  • Dag Arnoud, hartelijk dank voor je gelukwensen. Die zijn ook welkom zonder bestelling hoor, maar het mag natuurlijk altijd 🙂

 2. Proficiat. En ik heb net gisterenavond een bestelling gedaan. Vlak voor bovenstaande aankondiging.

  • Dag Herman, bedankt voor je felicitatie! Ik zal even contact met je opnemen over je bestelling 🙂

 3. Proficiat! Mooi dat je van je hobby je job hebt kunnen maken, dat hoop ik ooit ook te kunnen doen 😉

  Is er ook een actie voor verzendkosten naar België? Ik moet nog ’n lampje hebben voor mijn 22AH386, maar dat is dan ook het enige dat ik moet hebbben 🙂

  • Dag Olivier, hartelijk dank voor je bericht. Verzendkosten naar België zijn óók gratis deze week! Dus als je lampje duurder is dan 1 Euro, bespaar je de kosten om het thuis te krijgen. Ik zeg, direct doen!

 4. Gefeliciteerd met het 1 jaar en 1 weekige jubileum Thomas. Dat brengt me gelijk bij de volgende vraag. Is de korting op het verzenden nog geldig ?

  Menno

 5. Gefeliciteerd Thomas, ik bezoek je website bijna dagelijks. Vind het een leerzame hulp voor de beginneling, en is erg duidelijk. Vooral doorgaan.

Reacties zijn gesloten.